Képzés célja

A HR és PSZICHOLÓGIA II.-t azoknak a diákjainknak ajánljuk elősorban, akik elvégezték a 10 alkalmas HR&PSZICHOLÓGIA képzést (új nevén: Vezetés&Pszichológia Képzés). A képzés ötletét a résztvevők adták, ugyanis a 10 alkalom után úgy érezték, hogy még szívesen hallanának számukra hasznos témákról. Így a kérésüknek eleget téve állítottuk össze a programot, a HR és PSZICHOLÓGIA képzéseken megszokott színvonalon.

A tananyag nem épül rá az első blokkra, azonban mégis „haladóknak” ajánljuk, ugyanis míg az első 10 alkalommal olyan alapvető kérdéseket jártunk körbe, mint a kiválasztás, konfliktuskezelés, csapatépítés, visszajelzésadás stb… addig a második blokkban már a munkahelyi jólléttel, coaching-eszközökkel, diverzitással és a stresszkezeléssel foglalkozunk, mely témák olyan szervezeteknél merülnek fel leginkább, ahol az alapok már rendben vannak. Így várjuk vissza korábban végzett diákjainkat, vagy épp olyan újonnan csatlakozó HR-eseket, vezetőket, akik úgy érzik, hogy ők már a fenti témákkal tudnak és szeretnének foglalkozni.

A képzés egy hivatalosan bejelentett kompetenciafejlesztő felnőttképzés, melynek elvégzéséről a HRPWR szakmai műhely ad egy igazolást oklevél formájában.

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/004861

Szolgáltató neve: Professional Publishing Hungary Kiadó Korlátolt Felelősségű Társaság

 

JEGYÁRAK


Folytatóknak (akik elvégezték a HR&Pszichológia I. képzést):
240 000 forint + ÁFA/fő

Új jelentkezőknek:

290 000 forint + ÁFA/fő

2 fő esetén: 260 000 forint + ÁFA/fő

3 fő esetén: 230 000 forint + ÁFA/fő

Kérem a jegyem!