OKTATÓK

 

Horváth Ágnes

Alvástréner, mindfulness oktató, TEDx előadó

Az alvasguru.hu és a mindfulnessitthon.hu blogírója és trénere. 2013. óta tart kognitív terápiás elemekre épülő alvástréningeket, előadásokat, workshopokat. Szabadidejében képzi magát (Oxfordi, Freiburgi Egyetem), ír (alvasguru.hu/blog), evez, fut-szalad, utazik, visszatérő szenvedélye: offline találkozókon való részvétel.

dr. Kun Ágota

munka és szervezet szakpszichológus, tréner, coach és mediátor, egyetemi adjunktus

BME, Ergonómia és Pszichológia Tanszék

Szakterülete a munkahelyi jóllét, valamint a pozitív pszichológia szemléletének és gyakorlatának alkalmazása szervezeti környezetben. Gyakorlati tevékenységének középpontjában a munkahelyi jóllét és stressz-kezelő programok kidolgozása áll. Kutatásának fókusza a pozitív pszichológiai erőforrások, a jóllét és a karaktererősségek vizsgálata.

Parák András

Pszichológus, coach (ICF ACC), PhD-hallgató

Kutatási témája a munkafüggőség és önszabotázs, érdekli a filozófia és spiritualitás a modern pszichológiában, az üzleti folyamatok lélektana, és a „belső hangunk” működése is. Szeretné, ha a pszichológiai tudatosság alapvetővé válna mindannyiunknál, és segítene minket, hogy nagyobb elfogadással és megértéssel forduljunk önmagunk és mások felé.

dr. Szekeres Hanna

Szociálpszichológus, előítéletkutató, egyetemi adjunktus, tanácsadó

ELTE PPK Pszichológia Intézet

Szociálpszichológus, oktató és kutató, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológia Intézetében egyetemi adjunktus. Tíz éves szakmai tapasztalat áll mögötte alkalmazott kutatásban és terepmunkában a pszichológia területén. Munkájában a csoportközi kapcsolatok pszichológiai hátterével, illetve a csoportközi konfliktusok, az előítéletek és diszkrimináció csökkentésének, és kisebbségek integrációjának módszereivel foglalkozik. Több évig tanult Izraelben, Fulbright ösztöndíjasként az amerikai Harvard Egyetem szociál-neurológiai intézetében, majd vendégkutatóként a holland Amszterdami egyetem kulturális pszichológia kutató csoportjában dolgozott. Ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően eddig olyan társadalmi kontextusokat vizsgálhatott, mint az izraeli-palesztin konfliktus, a romák helyzete Európában, az LMBTQ+ helyzete Magyarországon, vagy a kisebbségek helyzete Amerikában és Hollandiában.

JEGYÁRAK


Folytatóknak (akik elvégezték a HR&Pszicho I. képzést):
240 000 forint + ÁFA/fő

Új jelentkezőknek: 290 000 forint + ÁFA/fő

2 fő esetén: 260 000 forint + ÁFA/fő

3 fő esetén: 230 000 forint + ÁFA/fő

Kérem a jegyem!